I bussen!

Hej!! Nu sitter jag i bussen med Ella och alla i min klass!! Ska bli super kul!! Torsviks joggen gick bra men jag var helt slut!!!. Men nu ska vi åka!
//Andrea!


Läs min andra blogg!!!!!!!!!!!!

Hej allihopa, detta är mitt sista inlägg här, och detta var längesedan ;)
Men tänkte bara säga att ni ska läsa min andra blogg
KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄ
ÄÄ
Ä
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
//Philipppaaaaaaaaaa

5 Saker du säker inte visste om Andrea!

♥ Min ridlärares häst gick bort i Tisdags och det tycker jag är jätte hemskt!!!

♥ Första gången jag hoppade Nugget var på en tävling, kom 2:a!

♥ Samma dag som min katt gick bort, har min andra katt namnsdag!

♥ Jag hatar att svettas!!

♥ Jag hatar värkligen vintern!! Usch, säger jag bara!

//Andrea. :love:

Vi e så sjukt duktiga!!

MÖMS!!!

SNYYYYYGGT :D
//Philippa

Tovas Place

Tjena :) Nu är jag hemma hos Tova, efter att ha tittat på VÄRLDENS tråkigaste film :( OBSERVERA!
Men nu är det mycket roligare för jag är hemma hos Tova och vi ska snart sätta igång och laga lite lunch till oss :) Sen så ska vi åka till husläkaren och Tova ska ta spruta :D och efter det ska vi troligen åka till stallet.
Men nu så måste jag faktiskt ta och hjälpa lilla Tova (ponnysmurfarnas.blogg.se) att laga mat
BYE!!
Tova och Hennes skötponny Matilda, som gjorda för varandra :D (ponnysmurfarnas.blogg.se)
//Philippa

Inne i ännu en bio salong

Japp, det är jag! :D ska kolla på någon konstig film, jag måsta stänga av min mobil nu ;)
Bye!!
//Phiippa


Kan inte blogga imorrn och på lördag!

Jag ska nämligen på klass resa till Alnäs gård. Så jag kan inte logga då! Men ph kommer "ta över" och på söndag kommer ingen av oss kunna blogga under en stor del av dagen då båda ska tävla. Eller, ph ska inte tävla. Men jag ska! :) Kanske hinner slänga in något inlägg innan vi åker, altså på bussen. Och imorrn bitti ska jag springa torsvik bajs joggen!! 4 km = JIPPI!!. :mad: Men jag får väll gå med Ellan Bellan!! (komisen!) Sedan spötrar man in i mål på slutet! Det är jag bra på!! ;) haha! Men jag kommer nog fixa lite tidsinställda inlägg, eller ja... Men jag löser det!
Ouss & Kram!
//Andrea

Saknar dig kisse! <3 <3 <3 Kommer snart hem till dig. :love:

Molly :(

Red på stela, fyrkantiga, jobbiga Cirkus-hästen idag :( Hon var jätte jobbig och bara slängde o flängde, inte en sådann lyckad ridpass vecka har jag haft.... Men under helgen kommer nog dom två ridningarna rädda allt :love:
Hoppas jag ;) Så, jag red då Molly, vi jobbade med att ställa och Molly var HELT ovillig..... Ena sekunden envisades hon om at lämna spåret, och andra sekunden for henne huvud upp i luften, och idag skulle det minsan springas på!
Hon är "känd" för att vara otroligt seg, men nej minsan inte idag , utan idag var det bara full fart framått, vilket var lite små jobbigt ibland, sedan kom detta lilla ord "galopp" och jag tänkte bara "nu fan Molly, nu galoperar du :mad:"
Och efter ett halvt varvs kämpande fick jag en ryckig och dålig liten galopp som snabbt avbröts, och hon sprang innanför med huvudet i luften, nehepp då var det bara att göra om men då var det dags för trav igen, i andra galoppen gick det ännu mera åt helvete..... Ridpasset kan sammanfattas såhär:
dåligt, jobbigt, svettigt, störande, uppretande, ännu mera jobbigt & En otroligt "dålig ponny"
Asså Molly kanske är bra på Cirkus, men på jag förstår inte hur de tänker med Molly, hon kan för fan inte gå på ridskola :mad: Hon kan ju typ inte änns fatta galopp, inga muskler och benrangel är vad hon är, FYRKANTIG OCKSÅ!! Förlåt men jag gillar verkligen inte Molly :(
Jag kan inte säga att det blev särskilt lyckat, utan rent utsagt helt misslyckat... :(
//Philippa

Hej, ridning på Anna-Bell!

Hej hej. Som ni såg i ph inlägg så red jag Anna-bell. Det gick bra. Hon lyssnade mer och mer på mig! Kändes bra. Och innan det red jag ju för Tova på Nugget. Det gick också bra men han var värligt stressad!!!. :mad:  :(  Men men.. Har inte så mycket att skriva om. Vi gjorde inget särskilt. Men på min lektion på A-B så ramlade en tjej av på Sk(r)äcken! Hon tog med sig tränset också! Men han stor så snällt stilla!. :love:

Andrea is on the horse :D

Nu tittar jag lite på när Andrea rider, hon rider Anna-Bell :) Dom skrittar bara! Men jag tycker det ser bra ut. Men nu så kissar jag snart på mig ;) måste gå på toa!!!!!!
Bye bye :love:
//Philippa


Nervös som *fan*

Nervositeten bubblar i mig......
På lördag ska jag provrida, och på söndag är det KM :O Jag är så nervös att jag snart spyr :D
Provridningen har ite skapat lika mycket nervositet som KM, KM är som ett mordhot för mig samtidigt som det är as roligt, lite konstig blandning, men det är så jag väljer att förklara det!! Eftersom jag inte direkt gillar Zimba för när jag borstar honom så bara klämmer han in mig i väggen :mad: Men jag har hjälp av min "funktionär" Maja :love:
Och Emelie finns nog vid min sida, samt min mamma och min brorsa :) Så bra SKA det hehe
Här kommer några bilder på finaste paret som finns, Emelie & Zimba :love:
Alla bilder är lånade av Emelie (ponnytoking.blogg.se)
Hoppas det går bra, tror ni det kommer gå bra för mig??
//Philippa

GODMORGON !! ♥

Hejsan, snart ska jag gå till skolan så detta inlägg kommer inte bli så långt ;) Idag så är det ju allafall ridning, YEAH!! :love: och sen så när jag kommer hem så ska jag lägga över bilderna från löshoppningen (förra veckan)
Men nu så måste jag läsa min bok, (första gången jag läser en bok frivilligt :D) och så ska jag hinna göra det också
GOODBYE :)

Godnatt

Godnatt alla fina läsare :)

Sov gott, bloggar imorgon, men kommer dock inte kunna hålla så bra upptadering då, tyvär :(


Andrea's åsikt om skvaller bloggar!

Jag tycker att en skvaller blogg ska inehålla, nyheter, SNÄLLT skavller osv osv! En skavller blogg ska inte inehålla dumt skvaller. Bara för att det heter "skvaller" så beryder det ju inget dumt! Sedan hur man väljer att skriva allt är ju på egen hand. Jag vet 2 bra "skvaller" bloggar. Men jag vill inte kalla det skvaller bloggar. Utan mer "nyhets" bloggar Det är dom här:
http://www.ponnysanning.se/
Ponnysanning.se är ABSOLUT ingen skvaller blogg! Det var en skvaller blogg från början men nu är det mer år nyhets hållet! Jag tycker att den är bra för dom har ju dels nyheter, sedan failbilder och det är alltid lika kul xD Sedan så OM dom nu skulle komma med lite skvaller så betyder det ju inte att det sk vara dumt! Det kan ju vara snällt skvaller... Och INTE riktat mot personer som om dom var imot något.
Ponnysanning är en typisk nyhetsblogg som är väldogt stor!
Sedan har vi:
http://pownieskvaller.blogg.se/
Pownieskvaller.blogg.se är dock inte lika stor, men det är nästan bättre för det är mer intressanta inlägg! Dom skriver lite mer av sig själv, ponnysanning skriver lite innantill! Men Den heter ju Pownieskvaller men den inehåller INGET skvaller till 100%!
Jag tycker det är fel att kalla vissa saker skvaller när det bara är nyheter!
Men jag tycker inte man ska döpa en nyhets blogg till skvaller blogg. Det bli lixom bara fel?! Men visst, det har sagts ganska så mycket om att pownieskvaller är en STOR skvaller blogg. Men läs själv och tyck som du tycker! Jag tycker det är mer år nyhets blogg som med ponnysanning!!
Men om ni tycker att ågon av dom här bloggarna är skvaller, så fine! Tyck det! Alla får tycka som dom vill! Men detta är dom ända jag vet som innehåller nyheter!! Om du har nyheter och så, så skulle det vara jätte snällt om du ville säga den, eller om du vet någon annan. Vem vet, vi kanske tar upp just din blogg här någon gång för vi tycker det är en bra blogg! Vem vet....

Jag kan inte!

Du är den bästa som har hänt mig! ingen kan ersätta dig! ingen kan ta dig ifrån mig! ingen kan bryta mitt band mellan dig :love: du kommer alltid finnas vid mig sida! Jag ska aldrig släppa dig!! Men du släppte mig! :( Jag vet inte vad jag ska göra! Jag kan inte sluta! Jag måste nå dig! Kom, kom tillbaka!!!!!!!!! Ingen vet hur fucking mycket du betyder för mig! :love: Jag orkar inte mer!! Den 27 november 2010 var den värsta dagen i hela mitt liv!!! kl: 14.15 kände jag att jag behövde dö! Att få höra det i mitt eget öra var hämskt! Men det hämskaste var att jag inte fickk säga hejdå! Varför? Varför skulle just du drabbas? Varför skulle just jag drabbas!! :love: Jag orkar seriöst inte mer! Du betyder mer för mig än någon annan!! Jag ofrar vad som hälst för dig! :love: Värkligen VAD SOM HÄLST! Jag gråter, jag surar, jag tänker på vad som startade allt, jag kommer ihåg varje lilla sekund med dig! Jag kommer ihåg varje ord jag sa till dig!!! Jag kommer ihåg när jag såg dig första gången! :love: So sweet!! I love U!!!!!!!!!
(jag behövde bara skriva av mig lite) :love:


HEJ HOPP! Hoppsan...

Ja hoppsan är de rätta ordet, skulle ducha idag och nu tittar man på klockan och om en kvart ska man sova :| Woups!!! Nu måste jag skynda på rejält :(
HEHE, sådannt man bara inte vill glömma bort :| HAHAHA, eller så vill man det :D
image description

Spännande ♥

Nästan spiken är halv vägs in :D nu fattar ni nog ingenting men den 26 eller 27 maj kommer bästa dagen i mitt liv bli av, vad som ska hända säger jag inte!! ;) men något utöver det vanliga, kan ni gissa vad det är? ;p Neh det tror jag väl inte, men det får jag väll se den första som har rätt får en länk, är det någon som vågar sig på att gissa?!
HAHAHA.... Nej men är SJUKLIGT taggad över det, och kan inte vänta tills det blir av, jag är så över lycklig att jag kan springa 3000 varv runt jorden (nästa HEHE :D) Nej men jag kan inte sluta skriva, prata och tänka på det! och det kommer jag inte kunna sluta med innan ja, jag vet inte riktigt, min framtid hänger på det nu typ...... :D
Kan ni typ försöka att förstå hur glad jag e HAHAHAHA :) Nej men gud nu blev detta inlägget överfyllt med glädje.... är det bra eller dåligt???!!!! :D men jag kan inte sluta skriva glada smileys :D Som ni kanske märker HIHI :)
Förästen när jag ändå kom och tänka på det, jag har försökt VÄLDIGT länge att skaffa en liten blogg på blogspot men jag kan för fan inte förstå hur man gör, är det någon som vet så lite hjälp här TACK , nej men det skulle faktiskt uppskattas jätte mycket med lite hjälp från er..... :)
Så nu har ni något att tänka på ;)
Eller visst har ni?!
Har borstat Twiggy och Szanelka idag :)
//Philippa

USH FÖR DIG!!!!!

Ni ska bara veta hur störande, dum & Jobbig min brorsa är, visst hn är bra på att fixa när min dator går sönder men han kan minsan bryta min arm också
FY FÖR SYSKON!!!!!! (inte för bäbisar dåra ;))
Men ni som inte har min brorsa ni kan inte änns tänka er vad han e dum mot mig :mad:
image description
Han slår sönder mig för fan :mad:
USH!!! :mad:
Det var bara det jag ville säga, kanske lite ointressant men bättre än att jag inte uppdaterar ALLS ;) Eller?!
Nu ska jag MENTALTRÄNA inför KM, jag måste klara det, inte fega och tro på mig själv, samt ita på Zimba!!
Låter som bra saker tycker jag :D men nu så ska jag göra en liten hemlig sak som ni kommer få veta om en månad eller mindre! Varsegod att gissa, tänka & vara nyfikna ;p
Älskar er :love:
//Philippa

Min pappa är bättre än din pappa!

Japp, det kollar jag på!! Och vet ni vad?! Jag sitter i publiken där någon stanns!! :love: Haha!  ser mig själv ibland! ;) Haha!!

Outfit på KM!

Här kommer bilder på min outfit på KM!

Tävlingstopp Långärmad Competition CRW®

Vita ridbyxor från mountain horse!
Väst, race safe!
Ridstövlar från horze!
Vitt schbrak... :love:

Hema från stallet ♥

Hej alla läsare!!
Nu har jag kommit hem från stallet och en "nyhet" förstörde min dag, men nu har jag bestämmt mig....
Jag har fått reda på att jag ska ha ZIMBA på KM, då blev jag SJUKT arg och det förstörde helt min dag. Men detta var lite "roligt" emelie börja gråta för att hon inte fick Zimba och jag började "hlv-gråta" för att jag FICK Zimba HAHA :D Men iallafall, då sa jag bara "nej jag avanmäler mig" men jag har bestämmt mig för att försöka, jag vet att Zimba kommer klara det, han kommer bara hoppa väldigt ryckigt och det kommer nog gå okontrolerat snabbt :( jag som inte gillar fart :D HEHE, men det blir nog jätte bra och om emelie kanske är på bra humör kanske jag kan få låna henne super snygga schabrak till Zimba :) men jag ska försöka byta till Nugget, men vilken jag än kommer rida så ska jag iallafall FÖRSÖKA. Ett steg påvägen ändå ;) Eller hur?!
Jag tror ändå att det kommer gå hyfsat, det är mer synd om wilma som fick MOLLY, hon ska avanmäla sig till den klassen och be om pengarna tillbaka :) för Molly och hon kommer nog vägra ut sig på första hindret :| Eftersom molly typ bara stannar o stannar o stannar :O
Men Wilma ska rida sin skötponny Anna-Bell i andra klassen så lite glad måste hon ju vara ;P
Men nu så ska jag kolla på SJUKHUSET :love: Hörs senare
BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHA, så söt (lidingotjej.blogg.se)
//Philippa

Hemma från stallet!

Hej hej! Nu är jag hemma frpn stallet. För det som missade det så cyklade jag dit. Men men.. Jag har fått reda på att jag ska ha Nugget :D Och ph ska ha Zimba. Men hon är as sur! Så vi ska fråga om det går att byta, även om ph är en klass under! Men vi får väll se... :love:

Startlista!

Här ser ni startlistan för km!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3517195/images/2012/pic_201894077.jpg" class="image">


Mot stallet

Ska till stallet och sköta szanelka :D så kommer inte kunna uppdatera då :( men det gör jag när jag kommer hem ;) OM... Jag inte bloggar från mobilen såklart :D
Nawii, söta!! :love:
Men iallafall, bara så ni vet :P JAOW
//Philippa

Skillnad/utveckling?!

Detta var den första hoppningen i tisdags gruppen!
Och detta var den andra!
JAG tycker att min hoppsits han ändrats ganska så mycket!!
Vad säger ni?


Bilder från i Tisdags!

Här kommer fyra bilder från i tisdags med Matilda:
Galopp!
Hon blev lite lång där! (älskar min hoppsits på denna bild!) :love:
Framhoppning!
Hopp!
:D Kommer nog mera! Bilderna är fotade av Ida!

Önskar att det aldrig händer ;(

Jag vill aldrig lämna dig, tyvär kommer det tillfället då jag måste komma! Jag vill inte....
Jag älskar dig över hela mitt hjärta och ingen kommer ta den platsen!
Från den dagen vi säger hejdå ska jag alltid tänka på dig....
Du kommer kanske inte alltid finnas på jorden men i mitt hjärta lever du för evig!
♥Jag älskar dig♥
image descriptionimage descriptionimage description

In my heart, forever :love:
//Philippa

SKOOOLA!

Är i skolan och jobbar! Måste gå!!

Min åsikt om skvallerbloggar

Ja, det finns ju gott om skvaller bloggar, HMM....

Taskig inlägg?!
Jag tycker att en svaller blogg ABSOLUT inte ska vara taskig, den ska vara rolig och bra te x.
Ett inlägg bör inte vara riktat mot personer, Som om man skrev "Josefins sits?!" Och så lägger dom upp en bild och sen skriver "gud josefin kan inte rida" eller så, utan det ska vara roligt, "nyhetigt" och snällt
Tips på en snäll, rolig och "nyhetig" skvallerblogg?
http://pownieskvaller.blogg.se/
http://pownieskvaller.blogg.se/
http://pownieskvaller.blogg.se/
http://pownieskvaller.blogg.se/
http://pownieskvaller.blogg.se/
http://pownieskvaller.blogg.se/
Verkligen ett stort tips till er som vill läsa en SUPER bra skvallerblogg!! Jag läser den stup i kvarten och är helt KÄR i den :D Verkligen en stor favorit hos mig
Vad inläggen ska handla om?!
Självklart ska man ha variation i inläggen, men det beror också på vad för sorts skvaller man skriver "om" nu tänker jag mest på häst-skvaller-bloggar och nyhets inläggen får gärna vara fyllda med info och bilder, och fail bilder kan man ju ALDRIG få nog av :D HEHE...
När bloggarna skriver om sig själva!!
Asså här har jag ingen större åsikt, men det är lite konstigt om du läser in en skvaller blogg och så står det te x. "hej bloggen, idag har jag bla bla bla" Det blir lite fel intryck på en skvaller blogg, annars en presentation, en bild och lite info om dom som "ligger bakom" bloggen är aldrig fel ;)
Svara på kommentarer?!
Ja det är något som dom stora skvaller bloggarna är RIKTIGT dåliga på, men i och för sig kan man ju förstå det efter som dom typ får 1000 kommentarer på en dag :) mn ändå, det är något som dom måste bli bättre på enligt mig ;)
I helhet en skvaller blogg!
Jag tycker väldigt mycket om att läsa skvaller (SNÄLLT SKVALLER) Det är kul att läsa dom för att man blir "inspererad" man skrattar ofta för att det kan stå väldigt skojjiga grejor i inlägg på skvallerbloggar :D Sen är det roligt att kolla på fail bilder, som jag redan nämnt iuför sig ;) Man får också reda på saker som man antagligen inte skulle haft en susning om, om det inte drevs några svaller bloggar här och var :)
Skvaller bloggar är något jag stort HISSAR , och då en extra HISSning till http://pownieskvaller.blogg.se/
eftersom det är min absoluta favorit blogg (skvaller-blogg) :)
Nu vet ni lite grann om vad jag tycker om skvaller bloggar, men det fnns 1000 saker till jag kan skriva upp! Men dom får vi ta en annan gång ;)

//Philippa

Äter en nyhet

Okej, rubriken kan misstolkas!! :D hehe!!
Men faktisk så gör jag det ;) Det är SJUKLIGT gott :love:
Bye
//Philippa


Hej

Hejsan!
Nu så vörjar mitt pass igen, men ändå!
Om ni undrar vrf jag kanske skriver fel är det för att jag har jätte låg ljus styrka så jag ser typ inget ;) måste lussna!
Bye
//Philippa


Kolla vad snygga

Kan man plocka finare blommor? :D


Sexualkunskap - Växter

Ja det är vad jag håller på med.... Vi ska gå ut och leta efter tre växter man bah "men gud va roligt" ELLER INTE! :D aja måste leta blommor nu, bye
//Philippa


Bussen!

Hej hej! Sitter på bussen påväg till bion! Måste gå, ska av nu!
//Andrea


Godmorgon!

Hej!
Nu så sitter jag i soffan och läser en bok och kollar på tv :D Men snart (typ 30 min) så ska jag gå till skilan, sorry också för att jag inte bloggade igår :( efter risninhen så var jag jätte besviken ;( och det gick så dåligt som det bara kunde gå ;( Så jag väljer att bara säga att det gick dåligt inge mer ;)
Bye....!!!


Natti

Sov gott, bilderna kommer imorrn!
:)
//Andrea


Hoppning på Matilda! :D

Fick rida Matilda idag! Ganska kul och hon var väldigt pigg och frammot! :D Jag körde på sporrar för jag visste inte om hon skulle vara seg eller inte! Men dom hjälpte. Vi började att hoppa fram och det gick jätte bra. Sedan så hoppade vi en bana. Hon var pigg in på första hindret, snäll på andra. Sedan på tredje blev det tvär stopp och jag flyger fram på sadeln!!!! Sedan kom jag upp. Hoppade om det och det gick. Men sedan på nästa hinder blev det stopp igen!! Hoppade igen och hon stannade mycket innan hindret!! Skulle försöka ytligare en gång till, men stopp igen!! Men det jag inte visste vara tt hon var rädd för röda hinder, då var ju det hindret rött. Så ja... Men sedan la Ann ner det och dom kom hon öveer. Hon la även ner n'sta hinder (hinder nummer 5) för det var lika högt som den innan. Hon kom över det också. Sedan in på numer 6. Hon var pigg och jag hängde inte riktigt med så ja, jag råkade flyga lite ;) Men det gick bra! Sedan blev det 4 avramlingar!! 3 från Elvira och Twiggy och 1 från Moa!! Tjockis man kommer bli nästa vecka! :love: :D

I stallet!

Hej hej. Nu är jag i staller med lite kompisar!! Vi har kuul! Måste gå nu mina friends!

Slutat skolan ♥

Sorry för att jag inte bloggat tidigare :( men jag har inte hunnit.....
Men nu är jag hemma efter skolan :D och jag ska snart cykla till stallet!
Sen så ska jag äta middag i stallet och sen ska jag RIDA, NIIHAA!! :D annars har det inte hänt något speciellt jo bara tre saker, men det för blir hemligt TILLS *** *** *** ***** :D Nu har ni någonting att tänka på också ;)
Fina lilla pållen, idag ska jag KANSKE bli din skötare :D Känn på den du Twigzter ;) :love:
//Philippa

Till år 3000!

Så lång tid är det kvar till år 3000!

Tagga tagga!!

Tagga hoppning idag!! :love: ska bli kuuuul!!! :) Hoppas på Szanelka men annars den häst som jag ska ha på KM!
Hoppning in my :love:

Roo gård!

Såhär länge är det tiill mitt ridläger! :)  :love:

Morgon!

Nu är jag i soffan hemma och äter frukost. Pappa är inte hemma utan han har åkt till ljusdal. Vet inte hur det stavas! :O Han åkte halv 6 så han väkte mig då och nu är jag i soffan. Jag har gott om sit!! :D För jag ska åka till skolan kavrt i 8! Och klockan är lixom halv 7!!! Men nu ska jag sätta på tv!

Godnatt ♥

Ja från min sida blir det ett stort GODNATT, SOV GOTT :D
Imorgon är det ridning, det är hoppning :) Ska bli super kul, nervös som jag vet inte vad... Men jag har besämmt mig, bestämmt mig för att våga :love: Får se hur det går, med Nugget går det nog perfect :D Hoppas jätte mycket på att få rida Nugget imorgon, och jag hoppas min ridlärare tycker att jag ska få hoppa honom ;) efter förra gången med Zimba förtjänar jag faktiskt att få rida Nugget :mad: Ush!! Vill inte änns tänka på det ridpasset, va inte kul kan jag säga :(
Aja, puss och Godnatt på eeeeer :love:
TWIGZTER :D :love:
//PHILIPPA

Om ni undrar..

Om ni undrar varför ph inte bloggar så är det för att hon har lite saker att göra m.m... Så ni får stå ut med mig helt änkelt! <3

Natti natti fina läsare!

Sov gott våra älskade läsare! Måste bara säga att Sverige äger på ishockey!! Dom leder med 6-1!! Det är sjukt bra! Dom spelar mot danmark! (som suger) ;) Men puss och sov gott! Ses imorrn efter ridningen!!
Kanske hinner kolla lite på philippa!!

Ishockey!!

Någon mer som kollar på  VM i ishckey? Det gör jag!!  det är ganska kul faktiskt! Har katten iknät också. :love:

Blogg tävling på min andra blogg!

Det är såhär att jag har en tävling om ett ljus rosa pannband på min blogg, här kan ni klicka för att komma dig!!
→ http://szanelkatjej.blogg.se/2012/april/bloggtavling-vinn-ett-pannband.html

Film om Nugget!

Vad tycks?

Tjena mittbena :D

Nu e jag hemma som ni reeeeeedan vet :) men eftersom jag har så tråkigt och inte orkar vara ensamm tills mamma kommer hem tänkte jag cykla lite :) till ett HRMLIGT ställe :D
Pusseli puss :love:
Besti friendi LOVE YOU ♥
//Philippa

Hemma efter skolan!

Hej hej sötisar. Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Snart kommer min kompis hit och vi ska göra lite saker, hehe.. Men hon ska hem halv 6, fast vi hinner mycket på den tiden!
Och ph var ju på skolbio idag, vi ska också på skolbio fast på onsdag!! :D Roligt!!
Vad har ni gjort idag då?


Slutade en timme för tidigt idag YEES! ♥

Haha, idag var vi ju som sagt på bio med skolan och när vi kom tillbaka till ropsten så fick vi sluta. Och nu är jag hemma, fast igentligen så slutar jag klockan tre! Men idag fick det bli TVÅ istället, och för mig gör det absolut INGENTING! :D
Nu ska jag äta mellis sen slappa och inte göra så mycket :) SKÖNT :love:
//Philippa


Skolan

Är i skolan nu och det är EA (eget arbete)
Måste gå..
//Andrea


I biosalongen :D

Sitter i en biosalong nu :) vi ska kolla på en film som jag redan har sett en gång på skolbio.... :( men man får väl nöjja sig ;) men nu så börjar filmen
Byyye


Ridning imorgon ♥

Yes, imorgon är det hoppning SOM JAG VÄNTAT PÅ..... :D men innan man får rida måste man gå i skolan :( vi ska kolla på SKOLBIO, kan man göra något tråkigare??? :O bläh!
Idag kommer jag kunna uppdatera jätte bra, för jag ska vara hemma med mamma!! Och vara inne på datorn. Mamma har ju varit på Gotland och jag har saknat henne mycket, därför så ska jag vara med mamma i eftermiddag :love: :)
Tack för besöksrekordet (över 50) kommer inte exakt ihåg, men över 50!!
Puss!
//Philippa


Godnatt! ♥

Sov gott, ses imorrn!
Min ena katt Tiger!!. :love:



Städning --> SÄÄÄNGDAGS! ♥

Hejsan hejsan.... :D
Nu så ska jag städa mitt rum :( bajs tråkigt och det tråkigaste man kan göra typ!! :S :( men någon gång så måste man ju göra det, sen så ska jag gå och lägga mig för jag är REKORD trött på mornarna.... :D hehe så jag måste gå och lägga mig TIDIGT, men det är kaous i mitt rum så jag ska som sagt städa nu!!
:(
BYE, bloggar imorgon ;)
Jag saknar dig så jag snart dör, kom tillbaka....
//Philippa

http://slowmotionphoto.blogg.se/

Denna blogg --> http://slowmotionphoto.blogg.se/ Är en jätte bra blogg, som jag läser ganska ofta. Hon har en snygg header, fina bilder och bra inlägg!! Jag tycker det är en blogg man ska kolla in! ;) <3

Är med oh tävlar!

Var med och tävla hääär → http://slowmotionphoto.blogg.se/2012/may/bloggtavling.html

Ätit.

Hej. Har precis ätit middag. Vi åt kykling och potatis samt en liten majs korv! (majskolv) Mumsigt.... Ses kanske sen, annars.... GODNATT!!!! Vi vill också säga ett stort tack till er då besökrekordet ligger på 40-50. :love: och detta är ju den första "riktiga" dagen som vi bloggat!!!!!!! Ni äger!

Hö VS gräs?

Gräs?
VS

Hö?

Vad tycker/tror ni är godast??
Själv tycker jag hö, det är saftigare och gräs är tort!!
(ja, jag är inte så normal)


Vad vill ni?

Nu tänkte vi fråga våra kära läsare, vill ni att vi typ ska ha en frågestund? Eller något annat? Ni får gärna säga till vad ni vill! Puss och Kram!

Woups det trodde jag aldrig om er...

Har haft 33 unika utan att änns slänga blicken åt hållet där "kämpa för besökare" ligger.... :D men underbara ni, detta gjorde mig glad :) nu så är det väll bara dags att börja berätta lite om dagen gissar jag ♥
Oki doki, idag har jag varit i stallet hela dagen, har varit mest på ett ridspår och lekt häst men också hjälpt till under knatte ridningen... Jag har varit med Moa, Tova, Andrea & mig själv :D Det kan varit super duper roligt!!! Men att t sig hem var väll lite mindre roligt, först skulle jag cykla hem till mamma, men eftersom tjejen som jag och Moa brukar hjälpa på fredagar (Julia) efter som då hennes mamma är så otroligt snäll så fick jag skjus till näset, och på något sätt, vilket vet jag inte lyckades vi få in min cykel i hennes lilla mini bil :D och sen så ställde jag cykeln hos mamma och där (hos mamma) hämtade jag några saker som min brorsa bad mig ta med, sen klockan 17:28 gick bussen mot ropsten och den åkte jag med.... sen vid ropsten skyndade jag mig som fan för att hinna med tåget :) och det gjorde jag också... vid karlaplan så gick jag av och gick upp till buss stationen där jag väntade och väntade och väntade på buss 42, men efter en lång väntan (12min, enligt mig långt) så kom bussen till slut jag åkte med bussen till Engelbräktskyrkan där jag gick av, gick över gatan ner för kvarteret och VIPS framme vid porten :D lång beskrivning på den långa resan hem ;) Men nu ska ni få höra en riktigt knäpp sak faktiskt om man säger det så..... Läs noga nu :D
mitt inne i stans trafik så går en häst med ryttare på ryggen, upp stressad och rädd men ryttaren typ bah "lalala det här är så roligt nanana" Men det tyckte nog inte den stackars hästen...
VEM KOMMER PÅ IDÉN ATT RIDA I TRAFIK PÅ EN STRESSAD OCH RÄDD HÄST?
Ja, jag skulle iallafall INTE komma på att göra det om jag satt på den hästen  Eller vad säger ni, skulle ni göra det??

Min dag :) Bye...

Bild lånad av, lidingotjej.blogg.se :D
//Philippa

Film!

Denna film har jag och Moa gjort..
Och denna har jag och Ph gjort!
Vilken var bäst?????


Varit i stallet!!

Hejsan. Jag har nyss komit hem från stallet och där var jag med moa och ph. Och vi har haft kul! ;) Men det började med at jag och ph cyklade till stallet runt 12 då hon sov hos mig, som ni säkert redan vet.... <3 Sedan kom Moa efter en timme. Och juste, vi har med Tova innan Moa kom och testade henner ur snygga schabrak på ALLA ponnisar! Det passade jätte bra på som flästa. Sedan åkte Tova hem och dp kom Moa. Vi hjälpte till med knatteridningarna och sedan gick jag och ph till ICA för att köpa mat. Och sen när vi ätit och så, så gick vi till en ridvolt som ligger i skogen. Men det var några där så vi kollade på dom första (kände dom) Men när don var klara och skrittade iväg gick vi dit och lekte häst. Men vi tröttnade sedan och gick till fållan (terängbana) och vi såg 5 rådjur som hoppade efter varandra!! Dom var så söta, en vr typ bebis!! ♥ Och sen gick vi hem till sig själv. Och nu sitter jag här och skriver!! hihih... Ska fixa något nu tror jag?!
//Andrea!


Andrea is in the house! ♥

Hejsan svejsan! Jag heter Andrew! Haha, noo! Jag heter ANDREA! Men jag kallas för: Andrew, ankan, hästen osv osv.. Ja, jag har många fina smeknamn jag! Men lite om mig, jag heter då Andrea (som ni nog märkt) och jag är 11 år gammal. Jag rider på ridskola och den heter stockby ridskola. Den är jätte bra ;) ♥ Jag rider 2 gånger i veckan och mina favorit hästar heter Szanelka, Eddie, Nugget och Perdita.
Men nu kommer lite bilder!
Detta är min lilla Szanelka bebis! ♥
Szanelka är ett envist ponny sto på 6 år. Hon är väldigt mysig och gillar att gosa. När man rider kan hon dock bli lite seg och trycka ihog sig. Men man måste bara vara på henna så kommer hon igång. Hon är hyffsad lätt att arbeta men kan vara lite jobbig ibland då hon kör upp huvudet lite istället. I hoppningen måste man rida hela vägen fram till hindret! Man kan inte sluta rida. Jag har hoppa som högst 80 cm med Szanelka, då hade hon bjudningen framot och fick ett hyffsat bra hopp! Hon är en trevlig ponny när hon är som bäst. Ibland kan man dock bli lite arg på henne när hon inte gör som man säger!. :love:

Detta är lilla jag... :D
Jag och Nugget
Nugget..
Eddie och jag!! ♥
Jag och Perdita (ni ser den även i headern, fast en annan bild) ♥
Nu vt ni nog lite mer om mig!! Puss och Kram!!  ♥
//Andrea! ♥

Sover över med bestie Andrea ♥

Sitter och äter hamburgare med Andrea (vi som bloggar här :D) puss puss och kram, nu ska vi äta upp våra ÖVER GODA HAMBURGARE ;)
//Philippa

 


RSS 2.0